Nieuw voornemen

Afvallen doe je om verschillende redenen. Allemaal eerlijke manieren om af te vallen. Er is altijd een reden namelijk.


Gebruik appelazijn van de supermarkt voor een beter uiterlijk

Gebruik je appelazijn alleen voor salade dressings? Dan heb je een hoop gemist. Appelazijn wordt steeds meer gebruikt als beauty product. Van appelazijn is aangetoond dat het antiseptische eigenschappen bezit, evenals antibiotische processen. In dat kader is het bewezen dat appelazijn gebruikt kan worden als een natuurlijke balansversterker van je pH-balans. Via internet kun je heel eenvoudig verschillende soorten azijn bestellen

 

Als een gezichtstoner

Velen gebruiken de doorsnee toners voor het gezicht. Maar er is haast weinig verschil te zien. Door appelazijn als toner te gebruiken krijg je een stralender en strakker huid. Onze huid is licht zuur en wanneer appelazijn wordt gebruikt, krijgt de huid de balans die het nodig heeft tussen droog en olieachtig. Voor het maken van een gezichtstoner heb je nodig, 1 theelepel appelazijn met 3 theelepels water, mix dit en gebruik het 3 à 4 dagen in de week. Als je een gevoelige huid hebt of bang bent voor het effect kun je ½ theelepel appelazijn gebruiken met 3 theelepels water.

 

Als een conditioner

Het hoofdhuid heeft net als het gezicht af en toe een diepe reiniging nodig.  Door opstapeling van stylingproducten en overtollig talg lijkt het net of je shampoo niet goed werkt. Door 2 keer per maand appelazijn als conditioner te gebruiken krijgt je hoofdhuid de diepe reiniging die het nodig heeft.  Voor het maken van de conditioner volstaat een halve beker appelazijn plus een halve beker water. Masseer het voornamelijk in je hoofdhuid en laat het zitten voor 5 minuten voordat je het afwast. Na het wassen heb je geen last van de geur. Je haar is schoon en lekker licht.

 

Schoonmaken van make-up borstels

Appelazijn verwijdert de viezigheid die zich ophoopt in de make up borstels. Ook maakt het dat de bacteriën verwijderd worden. De borstels maak je schoon door 1 theelepel appelazijn te mengen met 1 beker water en hiermee schoon te maken. Spoel daarna af met water en laat het drogen. Tip: Gebruik de biologische appelazijn voor je huid.

 

Online boodschappen doen
Via internet kun je heel eenvoudig je boodschappen bestellen bij supermarkten zoals AH, Jumbo, COOP, PLUS en Deen. Je bestelling wordt snel aan huis bezorgd en je hoeft dus de deur niet meer uit. Het gehele assortiment is beschikbaar gemaakt in de online supermarkt / webwinkel. Je loopt virtueel door de verschillende schappen en kunt de producten aanklikken en vervolgens in je winkelmandje leggen. De diverse supermarkten bieden aan om de bestelling thuis af te leveren maar je kunt ook kiezen voor pick-up service. Je haalt alles dan af bij de lokale supermarkt.