Nieuw voornemen

Afvallen doe je om verschillende redenen. Allemaal eerlijke manieren om af te vallen. Er is altijd een reden namelijk.

Klik hier voor een Fitbit Sense aanbieding

 

Met een Fitbit Sense aanbieding kun je besparen op de aanschaf van een zeer uitgebreide smartwatch. Dit horloge kan veel meer dan alleen je stappen tellen en is dan ook een goede keuze als je een compleet inzicht in je gezondheid en welzijn wil hebben. De Fitbit Sense kan je hartslag meten, maar ook het zuurstof in je bloed, je huidtemperatuur en je ademhalingsfrequentie. Deze gegevens worden bijgehouden via de Fitbit app en zo heb je inzicht en kun je je gezondheid tot in detail monitoren. De Fitbit Sense aanbieding van dit moment vind je hier.

 

De basis functies

Met de EDA-sensor kan de Fitbit Sense ook je stressniveau bijhouden. Daarnaast is de smartwatch voorzien van GPS, kun je er contactloos mee betalen, is hij te besturen via stemassistenten Google en Alexa en gaat de batterij lang mee. Er zit ook een sensor op de Fitbit Sense die je temperatuur kan meten via de huid. Zo weet je wanneer je koorts krijgt of wanneer je menstruatie is begonnen. Een andere extra functie van de Fitbit Sense is de optie om een hartfilmpje te maken. Dit doe je met twee vingers en is dan ook niet zo nauwkeurig als een medisch specialistisch hartfilmpje. 

 

Sportprofielen

Dit is wel één van de redenen dat de Fitbit Sense aan de prijs is. Daarom kan een Fitbit Sense aanbieding goed van pas komen. Sommige functies van het apparaat kun je alleen gebruiken met een Premium lidmaatschap. Kijk hier voor de huidige Fitbit Sense aanbieding. Je kunt op het apparaat een aantal sportprofielen kiezen. Het sportprofiel slaat op het soort sport dat je doet. Kies je bijvoorbeeld voor zwemmen, dan kun je de baanlengte, de zwemslag en het aantal baantjes instellen en bijhouden.