De Allerhande Box: Een maaltijdbox zonder abonnement

 

Dat de Allerhande Box van de welbekende supermarkt Albert Heijn goed aanslaat in Nederland is geen geheim. De Allerhande Box wordt op dit moment gezien als de derde speler op de Maaltijdboxmarkt. Zij volgen HelloFresh en de Beebox op de voet. Maar er is nog iets anders wat de Allerhande Box van Albert Heijn uniek maakt in zijn soort. De AH Allerhande wert namelijk, in tegenstelling tot concurrerende boxen als Mathijs Maaltijdbox en de HelloFresh box, niet met een abonnement. De Allerhande Box bestel je dus alleen wanneer je 'm nodig hebt.

 

De allerhande box bestellen

Dit doe je snel & eenvoudig via de website van Albert Heijn. Je kunt hier kiezen of je de Allerhande box voor 2 of 4 personen wil. De inhoud van deze beide boxen verschilt niet. Het enige verschil is de hoeveelheid. Daarnaast is de box wat voordeliger als je 'm bestelt voor 4 personen, gebruik hiervoor de allerhande box voucher voor korting. De prijs per persoon per maaltijd is dan lager. Dit geldt eigenlijk voor alle aanbieders: naarmate je een maaltijdbox voor meer personen bestelt gaat de prijs per persoon per maaltijd omlaag.

 

Een ander punt waarop de Allerhande Box zich onderscheidt van grote concurrenten als HelloFresh en Marley Spoon is het feit dat je bij de Allerhande Box direct je overige boodschappen mee kunt laten bezorgen. Je betaalt dan niet nog eens de extra bezorgkosten. Vooral voor de vaste klant van Albert Heijn is dit een fantastische uitkomst. Je kunt bijvoorbeeld je dranken, fruit en tussendoortjes gewoon laten bezorgen tegelijkertijd met je Allerhande Box. Dit scheelt je geld doordat je geen extra bezorgkosten betaalt. Als vaste klant van de AH weet je waarschijnlijk wel wat je uit de winkel nodig hebt.

 

Door je boodschappen online te bestellen bespaar je ook nog eens ontzettend veel tijd. Je hoeft niet helemaal naar de winkel te rijden, je omzeilt alle drukte, en je hoeft geen onnodige parkeer- en benzinekosten te betalen. Ben jij al klaar voor het doen van je online boodschappen? De Albert Heijn in elke geval wel. Deze supermarkt is zijn concurrenten eigenlijk al ver voor. Ook Lidl en Jumbo hebben plannen voor het lanceren van een eigen maaltijdbox. Maar dit blijft voorlopig bij plannen. De Allerhande Box is al sinds de zomer van 2015 beschikbaar en krijgt op verschillende blogs ontzettend veel positieve reacties. Kortingscodes en aanbiedingen van de Allerhande Box zijn helaas nog nauwelijks aanwezig. De box proberen tegen een gereduceerd tarief is nog even een lastig verhaal.

 

gallery/gezond eten1

Maaltijdbox

gallery/snacks4
gallery/snacks3
gallery/snacks2