Nieuw voornemen

Afvallen doe je om verschillende redenen. Allemaal eerlijke manieren om af te vallen. Er is altijd een reden namelijk.

Op heerlijke wijze afslanken: mythe of waarheid

Veel mensen kijken nog onnodig op tegen een dieet. Een dieet hoeft niet langer afzien te zijn. Sterker nog het kan heerlijk zijn. In dit artikel lichten we een aantal ontwikkelingen toe op dieet gebied dat afvallen vandaag de dag tot een fluitje van een zucht maakt.

Een dieet betekent doorgaans dat je bepaalde voedingswaren of macro nutriënten moet laten liggen. Bijvoorbeeld het meest populaire dieet is vandaag de dag nog immer het eiwitdieet, denk o.a. aan Atkins, maar er zijn vele andere populaire dieet hypes, waarbij als je goed kijkt naar de beschrijving het eigenlijk gewoon gaat om het eiwitdieet met enkele kleine aanpassingen. Enfin, het probleem met het eiwitdieet voor veel mensen is dat men alle koolhydraten moet laten staan zoals etenswaren waar men uitermate vertrouwd mee is zoals brood, crackers, pannenkoeken en rijst.

Hier komt het goede nieuws, tegenwoordig is het mogelijk om al die traditioneel koolhydraat rijke producten te verkrijgen in een speciale variant die rijk is aan eiwit en laag in de carbs. Met die producten kan je genieten van brood, rijst, noedelsoep en zelfs pannenkoeken zonder enkel schuldgevoel. Enkele voorbeelden. Met dit soort producten kan men dus het dieet volhouden en toch genieten van dat soort etenswaren.

Wat veel mensen ook missen is het snack avondje. Je kijkt lekker op donderdag avond na een lange dag hard werken naar Expeditie Robinson, of een luie Netflix zondag middag en je wilt graaien naar wat chips of koekjes. Natuurlijk chips en koekjes zijn uit den boze al decennia lang voor mensen die willen afvallen effectief. Maar zelfs voor deze etenswaren zijn er goede opties: die kan men vernemen hier: https://be-slank.nl/product-categorie/eiwitrijke-snacks/. Populair zijn met name de appel kaneel koekjes.

Met deze twee nieuwe groepen producten is het vandaag de dag dus zeker mogelijk om heerlijk te eten maar toch ook effectief af te vallen.